Έρχεται σήμερα το νέο Tiny Umbrella

0
Όσοι έχετε χρονια iphone και με jailbreak γνωρίζετε καλά τι είναι το Tiny Umbrella αυτό το πολύτιμο εργαλείο που μας επιτρέπει να γυρίσουμε σε οποιοδήποτε ios την συσκευή μας και ας μην το υπογράφει η Apple....

Η υποστήριξη του Tiny Umbrella είχε σταματήσει τότε στο ios 7 όπου η Apple δυσκόλεψε τα πράγματα και ας είχαμε αποθηκευμένα τα SSH (τα κλειδιά εισιτήρια του ios), αφού ζητούσε ένα προσωρινό κλειδί επιβεβαίωσης για να ενεργοποιήσει τις νεότερες συσκευές και με αποτέλεσμα να λειτουργεί μόνο στο iphone 4 και κάτω.
Φαίνεται όμως πως τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και ο δημιουργός του να βρίσκει πιθανόν κάποια λύση στο μεγάλο πρόβλημα που μας έβαλε η Apple.
Έτσι σήμερα στο twitter ανακοίνωσε πως μετά από πολύ σκληρή δουλειά μηνών έφτιαξε ένα καινούργιο εργαλείο Tiny Umbrella και θα το ελευθερώσει σήμερα χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Όπως καταλαβαίνετε αυτή η είδηση έφερε μεγάλη αναστάτωση για τον λόγο αν υποστηρίζει και τις νέες συσκευές τότε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία από τα παλιά τότε που μπορούσαμε να πάμε σε οποιοδήποτε ios θέλαμε.
Μείνετε συντονισμένοι και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !