Η Apple διακοσμεί τις βιτρίνες της για το Apple Watch

0
Την επόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσουν επίσημα οι προ παραγγελίες για το Apple Watch και η Apple για αυτό το σκοπό αποφάσισε να διακοσμήσει κατάλληλα τις βιτρίνες των καταστημάτων των της...

Συγκεκριμένα τοποθετεί διαδραστικούς πίνακες που θα εμφανίζουν τις λειτουργίες του ρολογιού αλλά και διαφορα LEDS στις βιτρίνες όπου συνδεμένα με ένα Mac mini θα αναπαριστούν τις διάφορες εφαρμογές όπως θα φαίνονται και στο AppleWatch.
Η Apple δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο να επιτύχει το νέο της προϊόν γιατί εκτός των άλλων είναι και το πρώτο προϊόν μετά τον θάνατο του Jobs με τον Tim Cook στο τιμόνι της εταιρίας.
Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 24 Απριλίου αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως στο πρώτο κύμα οι ποσότητες δεν επαρκούν να καλύψουν την ζήτηση καθώς και τα καταστήματα θα έχουν περιορισμένα κομμάτια αφού η γκάμα είναι αρκετά μεγάλη και θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο καιρό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !