Το Apple Watch κάτω από το νυστέρι του iFixit

0
Όπως συνηθίζεται σε κάθε καινούργιο προϊόν της Apple έτσι και στο Apple Watch οι ειδικοί του iFixit το έκαναν φύλο και φτερό και ανέλυσαν από τι αποτελείται και πόσο εύκολο είναι να επισκευαστεί σε περίπτωση βλάβης...

Οι ειδικοί αποσυναρμολόγησαν το Apple Watch Sport μοντέλο με 38 χιλ οθόνη και σπορ λουράκι. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με AMOLED-οθόνη με ανάλυση Retina 272 x 340 pixels και πυκνότητα 290 ppi (42 mm εκδοχή της οθόνης 312 x 390 pixels και 302 ppi), Ο επεξεργαστής του ειναι SIP-πλατφόρμα της Apple S1,περιλαμβάνει ακόμη NFC, Wi-Fi 802.11b / g / n , Bluetooth 4.0 και χωρητικότητα 8 GB. Διατίθεται με ένα επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, μικρόφωνο και ηχείο.
Ενσωματώνει μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας  205 mah (3,8 V, 0,78 Wh) και σύμφωνα με την Apple μπορεί να κρατήσει μέχρι και 18 ώρες.
Η επισκευή του είναι σύμφωνα με τους ειδικούς πολύ δύσκολη καθώς υπάρχουν ειδικές βίδες Πεντάλοβε πολλά κομμάτια καλωδίωσης Flex που είναι πολύ μικρά και κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση αλλα και για λόγους αδιαβροχοποιησης και στεγανότητας η συσκευή είναι κολλημένη με ειδική κόλα και μια ελαστική μεμβράνη που καταστρέφεται κατά το άνοιγμα.
Δείτε μερικές εικόνες από το εσωτερικό του ρολογιού.

Το 38 χιλιοστών σε σύγκριση με ένα κλασικό ρολοι χεριού















Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !