Η Samsung κατέκτησε την πρώτη θέση κατασκευαστών smartphones

1
Οι αναλυτές του Strategy Analytics δημοσιεύσαν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου στην αγορά των smartphone....

Τα αποτελέσματα από την έκθεση λένε πως η νοτιοκορεατική εταιρεία Samsung πούλησε 83.200.000 των συσκευών της έναντι 61.200.000 του iPhone από την Apple.
Σύμφωνα με την Strategy Analytics, κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών του 2014, η Apple και η Samsung μοιράζονται τον τίτλο του μεγαλύτερου κατασκευαστή στον κόσμο των smartphones που πωλούνται με 74.500.000 συσκευές.
Όσον αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2015, η τρίτη θέση στην κατάταξη των μεγαλύτερων προμηθευτών smartphones, έλαβε η εταιρεία  Lenovo-Motorola, με πωλήσεις που ανήλθαν σε 18,8 εκατομμύρια μονάδες. Στη συνέχεια έρχεται η κινεζική Huawei με 17.300.000 των συσκευών της.

Συνολικά, κατά τους τρεις πρώτους μήνες του 2015 έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο 345 εκατομμύρια smartphones  και είναι 21% υψηλότερο το ποσοστό σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Samsung, τα κέρδη της εταιρείας μειώθηκαν κατά 39% σε 4300 εκατομμύρια δολάρια και είναι τρεις φορές μικρότερα από εκείνα του κύριου ανταγωνιστή της Apple. Οι ειδικοί στηρίζουν την αποτυχία στο smartphone Galaxy S5. Η εταιρεία ελπίζει στην επιτυχία της νέας ναυαρχίδας Galaxy S6, αλλά, σύμφωνα με τους αναλυτές, η Samsung θα πρέπει να επικεντρωθεί και στο κόστος των συσκευών.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !