Εσείς θα πάρετε το Apple Watch?

0

Το 2001 ο Steve jobs ανακινώντας το πρώτο ipod είχε πει πως η Apple έθεσε ως στόχο να αλλάξει τη μουσική βιομηχανία για πάντα, καθιστώντας δυνατό να χωρέσει 1.000 τραγούδια στην τσέπη σας σε μια συσκευή στο μέγεθος μιας τράπουλας τότε που η κασέτες και τα Cd μόλις μπορούσαν να χωρέσουν στην καλύτερη περίπτωση 15 τραγούδια...

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο της προϊόν μετά τον θάνατο του ιδρυτή της και ο στόχος είναι να καταφέρει να αλλάξει την φιλοσοφία των ρολογιών.
Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του ενώ αρχικά κατάφερε να ξεσηκώσει τους οπαδούς της Apple φαίνεται πως αρχίζει σιγά σιγά να ξεθωριάζει με τους χρήστες να φαίνονται όλο και περισσότερο αδιάφοροι καθώς το ρολόι δεν κατάφερε να φέρει κάτι διαφορετικό από όσα είχαμε στο iphone.
Σε αυτό συμβάλουν η υψηλή τιμή του, η μικρή οθόνη που σημαίνει λίγες επιλογές, το ότι έχεις από 350 δολάρια και πάνω εκτεθειμένα στον καρπό σου και η χαμηλή αυτονομία που σε κάνει να ασχολείσαι όλο με αυτό.
Το site KSL πραγματοποιώντας μια έρευνα έδειξε πως οι περισσότεροι δεν τους ενδιαφέρει αυτή η αγορά με  δεύτερους να ακολουθούν αυτούς που δεν είναι βέβαιοι και τελευταίους αυτούς που πραγματοποίησαν την αγορά.
Ένα ακόμη αρνητικό σημείο του Apple Watch όπως επισημαίνει το KSL είναι πως δεν έχει τίποτε περισσότερο από τον ανταγωνισμό να προσφέρει το αντίθετο μάλιστα αφού έχει πολλούς περιορισμούς από την εταιρία εκτός από την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά και σε μεγαλύτερη τιμή.
Το συμπέρασμα είναι πως αν η Apple θέλει να επιβληθεί και σε αυτό το πεδίο όπως τα κατάφερε πολύ καλά με το iphone είναι να δώσει στους καταναλωτές περισσότερη τεχνολογία σε προσιτές τιμές καθώς είτε ένα ρολόι αποκτήσετε με 350 δολάρια είτε ένα χρυσό με 17.000 δολάρια κάτω από το περίβλημα είναι ακριβώς ίδια και τα δυο με ότι σημαίνει αυτό...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !