Χωρίς εκπλήξεις και εντυπωσιακές αλλαγές το ios 9

0
Η Apple δουλεύει κάτω από άκρα μυστικότητα εδώ και καιρό για την δημιουργία του επόμενου λειτουργικού για τις κινητές συσκευές το ios 9....

Σύμφωνα με πληροφορίες του 9to5Mac δεν πρόκειται στο νέο λειτουργικό να δούμε πολλές νέες καινοτομίες και αλλαγές, αλλά η Apple στοχεύει στην διόρθωση των σφαλμάτων και να λύσει όλα εκείνα τα προβλήματα που είχε στο ios 8.
Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι μικρές και θα αφορούν περισσότερο τις εφαρμογές του λειτουργικού όπως για παράδειγμα η εφαρμογή της μουσικής σχεδιάστηκε από την αρχή και τα πρώτα στοιχεία είναι διαθέσιμα στο ios 8.4 που τώρα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο.

Πολλά στοιχεία του νέου λειτουργικό θα είναι δανεισμένα από το λειτουργικό του Apple Watch όπως για παράδειγμα η νέα χρωματιστή κυματομορφή για την εντελώς ανανεωμένη Siri που μπορεί να την ακούσουμε να μιλά επιτέλους και Ελληνικά αφού πολλές νέες γλώσσες αλλά όχι η δικιά μας προστέθηκαν στο ios 8.3.

Ένα άλλο πρόβλημα που θέλει να λύσει η Apple είναι η εξοικονόμηση χώρου κυρίως για τις συσκευές των 16GB που για να αναβαθμίσουν θα πρέπει να έχουν πολύ ελεύθερο χώρο σβήνοντας ο χρήστης εφαρμογές αλλά και άλλα για αυτόν πολύτιμα, κάτι που έκανε σε πολλούς να μην προχωρήσουν στο ios 8 και παρέμειναν στο ios 7 σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Apple.
Το ios 9 πρόκειται να παρουσιαστεί στο κοινό τον επόμενο μήνα στο συνέδριο του WWDC 2015


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !