Το Opera Mini για το ios πρόσθεσε "Λειτουργία νύχτας"

0
Οι προγραμματιστές του browser Opera Mini κυκλοφόρησαν μια νέα έκδοση της εφαρμογής για τους χρήστες του ios. Η ενημέρωση με νούμερο 10.2 πρόσθεσε την  "Λειτουργία νύχτας" για περιήγηση και το βράδυ... 


Η νυχτερινή λειτουργία  στο πρόγραμμα περιήγησης σας επιτρέπει να διαβάσετε το κείμενο και να δείτε τις εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης του iPhone και το iPad. Και αυτό παρέχει μια ειδική επιλογή, που φιλτράρει το μπλε. Οι μελέτες δείχνουν ότι αποτρέπει την καταστολή της μελατονίνης, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική κατά τη νύχτα.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Opera Mini είναι η ικανότητά του να μειώσει το χρόνο φόρτωσης, μειώνοντας το μέγεθος του βίντεο. Και χάρη στην τεχνολογία Rocket Optimizer, Video Acceleration σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε στο Διαδίκτυο.
Έτσι με αυτή την δυνατότητα μπορείτε να φορτώσετε σελίδες η και video σε λιγότερο χρόνο από άλλα προγράμματα ξοδεύοντας και λιγότερα δεδομένα από την συσκευή σας.
Τον Opera Mini web browser με υποστήριξη και στα Ελληνικά μπορείτε να τον κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/opera-mini-web-browser/id363729560


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !