Πρώτο θέμα στο Bloomberg το πρόβλημα με τις Ελληνικές τραπεζικές κάρτες στην Apple

0
Αυτές τις ημερες ολόκληρος ο διεθνής τύπος είναι στραμμένος στην Ελλάδα για τα γεγονότα που διαδραματίζονται και που έχουν επηρεάσει όλες τις λειτουργίες του κράτους... 

Όπως γνωρίζετε με την επιβολή του μέτρου capital control έχουν μπλοκαριστεί όλες οι ελληνικές κάρτες στο εξωτερικό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εντός της χώρας με αποτέλεσμα ακόμη και η Apple να μην τις δέχεται.
Έτσι σε σημερινό δημοσίευμα του bloomberg αναφέρεται πως ένα Έλληνας που είχε μηνιαία συνδρομή στην Apple για το iCloud στα 20 GB δεν μπόρεσε να ανανεώσει αυτόματα την πληρωμή με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όλα τα δεδομένα του αφού η Apple αναγκαστικά τον "πετά" στο δωρεάν των 5GB.

Επίσης πολλοί Έλληνες αντιμετωπίζουν πολλά άλλα προβλήματα όπως στην αγορά των εφαρμογών η και στην συνδρομή των προγραμματιστών που βγαίνουν αυτόματα από το πρόγραμμα και κατεβαίνουν οι εφαρμογές τους.
Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το άρθρο του bloomberg στον σύνδεσμο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !