Πως να διορθώσετε το πρόβλημα του Cydia 1.1.19 (εξαφανίζονται τα πακέτα...)

0
Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια αναβάθμιση του cydia στην έκδοση 1.1.19 και TaiG 2.3  αλλά πολλοί χρήστες μετά την αναβάθμιση αντιμετώπισαν προβλήματα όπως εξαφανίστηκαν τα πακέτα που είχαν, η συντρίβεται ο cydia και άλλα...  

Σε αυτό το πρόβλημα ευθύνεται ένα πακέτο με την ονομασία "Cydia Enable" που έχετε προ εγκατεστημένο και που επειδή το είχατε από την προηγούμενη έκδοση υπάρχει μια σύγκρουση που εμφανίζει το πρόβλημα.
Για να διορθώσετε το πρόβλημα θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το ifile στην συσκευή σας και να υποβαθμίσετε σε TaiG 2.2.1.

1)Υποβάθμιση σε TaiG 2.2.1

Ανοίξτε τον safari στην συσκευή σας και επιλέξτε τον σύνδεσμο εδώ που όταν φορτωθεί επιλέξτε πατώντας στο "Άνοιγμα σε iFile στο Safari.
Τώρα στο ifile, απλά πατήστε στο εν λόγω αρχείο .deb την επιλογή " Installer " για την εγκατάσταση της παλαιότερης έκδοσης του TaiG.

Κάντε επανεκκίνηση όταν τελειώσετε.

Βήμα 2: Υποβάθμιση σε Cydia 1.1.18

Ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω για τον υποβιβασμό του Cydia σε 1.1.18. Αυτό είναι το αρχείο .deb για το Cydia 1.1.18 . Βεβαιωθείτε ότι η τρέχουσα έκδοση του Cydia είναι κλειστή από το multitasking switcher πριν από την εγκατάσταση Cydia 1.1.18, και μην ξεχάσετε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας, αφού το Cydia 1.1.18 έχει εγκατασταθεί μέσω iFile.


Βήμα 3: Κατάργηση του Cydia Enable
Μόλις τόσο για Cydia και το TaiG είναι πίσω στην παλαιότερη εκδόση, ξεκινήστε το Cydia, κάνοντας αναζήτηση για "Cydia Enable" πακέτο και να το απεγκαταστήσετε  πατώντας τροποποίησή> Κατάργηση. Επανεκκίνηση της συσκευής σας. 


Βήμα 4: Ενημέρωση για την Cydia 1.1.19 και TaiG 2.3

Μόλις βεβαιωθείτε πως το απεγκαταστήσετε με επιτυχία ανοίξτε πάλι τον cydia και πατήστε την επιλογή "ανανέωση" και περιμένετε να επαναφορτώσει ο cydia όλα τα πακέτα.
Τώρα θα δείτε πως σας ενημερώνει πως έχετε μια νέα αναβάθμιση.
Αφού την πραγματοποιήσετε έχετε πλέον αναβαθμίσει κανονικά στον cydia 1.1.19 και το TaiG 2.3 όπου πλέον και λύσατε οριστικά τα προβλήματα.



 

Ο οδηγός αυτός έχει δοκιμαστεί και  δημοσιευτεί στο blog redmondpie

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !