Χάρτες στο iOS 9: Οι σωστές πληροφορίες στο σωστό χρόνο

0
Στο ios 9, η Apple έχει θέσει σε εφαρμογή μια σειρά από βελτιώσεις που αφορούν την υπηρεσία χαρτογράφησης. ....  
Το ios τώρα εμφανίζει αυτόματα συμβουλές της συμφόρησης προς τα σημεία που χρησιμοποιούνται συχνά.
Το νέο λειτουργικό αποθηκεύει το σημείο στο οποίο επισκεφτήκατε τις περισσότερες φορές μέσω της σύνδεσής με τις καταγεγραμμένες διευθύνσεις των επαφών, και τις χρησιμοποιεί για χρήσιμες συμβουλές.Έτσι, βγαίνοντας από το σπίτι το πρωί ή το βράδυ από το γραφείο, ο χρήστης βλέπει στην οθόνη του smartphone μια κοινοποίηση της συμφόρησης.
Εμφανίζονται πληροφορίες για τον χρόνο της διαδρομής το πότε θα φτάσει στον προορισμό αλλά και την κίνηση που υπάρχει, η σημεία ενδιαφέροντα όπως εστιατόρια βενζινάδικα θέατρα και άλλα.

Επίσης παρέχεται βοήθεια από τη βοηθό του ios τη Siri αλλά και έξυπνες λειτουργίες όπως την έναρξη της μουσικής αν η εφαρμογή καταλάβει πως συνδέσατε τα ακουστικά σας.
Στην πλατφόρμα της Apple, η αλληλεπίδραση με τον χρήστη είναι πλήρως ανώνυμη και η εταιρεία δεν συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις του ατόμου και δεν χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς σκοπούς σε αντίθεση με τις συσκευές android όπως είναι μέχρι σήμερα


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !