Πώς να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του iPhone στο ζεστό καιρό

0
Τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές δεν υποφέρετε μόνο εσείς από την ζέστη αλλά και το iPhone σας που θα πρέπει να το φροντίσετε... 

Η συσκευή σύμφωνα με το εγχειρίδιο της Apple, μπορεί να λειτουργεί σε μία θερμοκρασία από 0 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Σε υψηλότερη θερμοκρασία, το iPhone απενεργοποιείται αυτόματα και ενεργοποιείται μόνο αφού κρυώσει. Έτσι, το gadget προστατεύει τα εξαρτήματα από τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί από την υπερθέρμανση. Η ίδια προστασία παρέχεται στα iPad και iPod.

Η Apple συνιστά να μην αφήνετε το iphone στο αυτοκίνητο σε ζεστό καιρό, καθώς και συμβουλεύει για να τα κρατήσουμε μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Επιπλέον, για τις ζεστές μέρες αξίζει να περιοριστεί η χρήση ορισμένων λειτουργιών, όπως το GPS, και να έχουμε περιορισμένη χρήση σε απαιτητικά παιχνίδια.
Όταν η θερμοκρασία ανέβει πάνω από το απαιτητικό όριο απενεργοποιείται προσωρινά και αν βρισκόμαστε στην παραλία θα πρέπει να το σκεπάσουμε για να προστατευθεί,  έτσι ώστε μέχρι να πέσει ξανά η θερμοκρασία και να ξανά λειτουργήσει σωστά.

Να σημειωθεί πως σε ένα iphone που έχει εμφανιστεί η μαύρη οθόνη λόγο θερμοκρασίας εμείς μπορούμε κανονικά να πραγματοποιήσουμε μια  κλήση έκτακτης ανάγκης.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !