Κυκλοφόρησε το watchOS 2.0 beta 3 για τους προγραμματιστές

0
Μαζί με το iOS 9 beta 3 και το OS X El Capitan beta 3 στην τρίτη beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος watchOS 2.0 για το Apple Watch...
Με την κυκλοφορία αυτής της ενημερωμένης έκδοσης έγινε διαθέσιμα στους προγραμματιστές τα νέα εργαλεία για να δημιουργήσουν εγγενείς εφαρμογές για το έξυπνο ρολόι της Apple.

Για να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό watchos beta 3 στο ρολόι σας θα πρέπει να έχετε στη  συσκευή σας το ios 9 όμως προσοχή αν προχωρήσετε σε αυτή την αναβάθμιση η Apple δεν επιτρέπει να ξαναγυρίσετε πίσω ποτέ εκτός και αν επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Apple και ζητήσετε να περάσετε το κανονικό λειτουργικό που κυκλοφορεί δωρεάν.
Στην νέα έκδοση θα βρείτε πολλές αλλαγές στην εμφάνιση των θεμάτων για την ώρα φτιάχνοντας τα δικά σας ρολόγια προσθέτοντας ακόμη και εικόνες αλλά και στην εφαρμογή του τηλεφώνου εμφανίζεται η εικόνα του καλούντος.
Ακόμη προστέθηκε η λειτουργία κομοδίνου όπου μπορείτε κατά την φόρτιση το βράδυ να γυρίσετε το ρολόι στο πλάι και να έχετε ένα μεγαλύτερο ξυπνητήρι στο κομοδίνο σας αφού οι αριθμοί καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη.
Επίσης στην νέα έκδοση το ρολόι γίνετε ακόμη πιο ανεξάρτητο από το iphone αφού μπορεί να χρησιμοποιεί αυτόνομα το wifi
Την νέα έκδοση για τους προγραμματιστές θα την βρείτε στον σύνδεσμο εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !