Δεν τα βρήκαν BMW και Apple για ένα αυτοκίνητο του μέλλοντος

0
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε το πρακτορείο Reuters η Apple δεν συμφώνησε με την Γερμανική BMW στην δημιουργία ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου από κοινού... 

Τις προηγούμενες ημερες μέσα στον Ιούνιο κορυφαία στελέχη της Apple μαζί και ο πρόεδρος Tim Cook επισκέφτηκαν την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στο εργοστάσιο της BMW στη Λειψία.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συμφωνήσουν από κοινού για την δημιουργία ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, με την BMW όμως να θέλει να αποκτήσει αποκλειστικά τα δικαιώματα.

Η Apple αρνήθηκε κάτι τέτοιο και διευκρίνισε πως ήθελε μόνο την συνεργασία σαν κορυφαίο προμηθευτή και τίποτε περισσότερο.
Έτσι προς το παρόν οι συνομιλίες τερματίστηκαν και θα δούμε στο μέλλον τις επιλογές της  Apple

Η Apple ενδιαφέρεται για την πρώτη παραγωγή ηλεκτρικού αυτοκίνητου σαν της BMW  i3  ένα πεντάθυρο hatchback αυτοκίνητο που στο πίσω μέρος, θα είναι εξοπλισμένο με 125 kW ηλεκτρικό κινητήρα που μπορεί να επιταχύνει στα 100 km / h σε 7.2 δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο δεν θα είναι φθηνό σύμφωνα με πληροφορίες. Το κόστος για τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεπερνά τα 40 000 $.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !