Η επιλογή επαναφοράς στην προηγούμενη εφαρμογή από το ios 9

0
Μία από τις πιο αξιοσημείωτες βελτιώσεις στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 9 ήταν η εμφάνιση του "Back to the» που καθιστά εύκολη την εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών... 


Στο ios, παρείχε μια πολύ χρήσιμη λειτουργία για να επιστρέψει σε οποιαδήποτε εφαρμογή με την κλήση του multitasking bar. Παρ 'όλα αυτά, σε ορισμένες περιπτώσεις, η διαδικασία μπορεί να είναι ενοχλητική και κάπως χρονοβόρα. Για παράδειγμα, θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube, αλλά ένα τυχαίο πάτημα του κουμπιού από το Facebook σας μετέφερε στο  Safari.
Έτσι για να επιστρέψετε θα έπρεπε με το multitasking να επαναφέρετε το Facebook κάτι που ήταν άβολο.
Το iOS 9 σώζει τους χρήστες από περιττές κινήσεις. Τώρα, όταν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί,για να μεταβείτε σε μια άλλη εφαρμογή, ή να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο  στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης εμφανίζετε το κουμπί "Back to", το οποίο επιστρέφει το χρήστη στο προηγούμενο βήμα.

Το πλήκτρο επαναφοράς θα σας επιτρέπει να επιστρέψει μόνο με στο προηγούμενο επίπεδο.Για παράδειγμα, αν επιλέξετε «Μηνύματα» - «σαφάρι» - «App Store», κάνοντας κλικ στο "Επιστροφή στην" θα επιστρέψετε στην εφαρμογή Safari, αλλά όχι στην αρχική εφαρμογή.
Αυτή η νέα λειτουργία θα απλοποιήσει περισσότερο την εναλλαγή εφαρμογών


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !