Το iPhone 6S θα έχει τις κινούμενες ταπετσαρίες του Apple Watch

0
Πλησιάζοντας οι μέρες της κυκλοφορίας του iPhone 6S μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για αυτό αφού συνεχώς νέες πληροφορίες διαρρέουν στο διαδίκτυο... 

Το site 9to5Mac δημοσίευσε την είδηση από καλά πληροφορημένες πηγές πως στο επόμενο iphone ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για ταπετσαρία κινούμενες ζωντανές εικόνες που χρησιμοποιεί το Apple Watch.
Έτσι εικόνες όπως η πεταλούδα που ανοιγοκλείνει τα φτερά η τα ψάρια και τα λουλούδια θα μπορούμε να τις προσθέσουμε στην οθόνη κλειδώματος αλλά και να τις προσαρμόσουμε.
Εξάλλου μια νέα εικόνα που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνει την συσκευασία του iphone 6S σε χρώμα χρυσό και για ταπετσαρία διακρίνεται ένα ψάρι που πιθανόν είναι κινούμενη εικόνα.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως αυτή η δυνατότητα δεν θα είναι διαθέσιμη για τις παλιότερες συσκευές αλλά μόνο για τα νέα μοντέλα iphone 6S και plus.

Να υπενθυμίσω πως για να δημιουργηθούν οι κινούμενες εικόνες από την Apple δεν είναι απλή υπόθεση αφού για την εικόνα με τα λουλούδια φωτογραφήθηκε πάνω από 24000 φορές για 285 ώρες (11,8 ημέρες).
Για την εικόνα με την μέδουσα που κολυμπά στήθηκε ειδικό ενυδρείο και τραβήχτηκαν εικόνες 300 καρέ ανά δευτερόλεπτο.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !