Η γυναίκα του Steve Jobs ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη

0
Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε την λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη με επιτυχημένους επιχειρηματίες στο χώρο της πληροφορικής αλλά και σε άλλες δραστηριότητες... 

Στην κορυφή της λίστας βρίσκετε ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς με 79,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ο οποίος είναι και ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, και ο Ρώσος Γιούρι Μίλνερ που η περιουσία του υπολογίζεται σε $ 3.3 δισεκατομμύρια.
Στην δεύτερη γραμμή από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες είναι ο Larry Ellison, ιδρυτής της Oracle με την περιουσία του να υπολογίζεται σε $ 50 δισεκατομμύρια.Στην τρίτη θέση στη λίστα του Forbes κατετάγη Τζεφ Μπέζος, ο οποίος κατέχει μερίδιο 90% στο Αmazon και η αξία του εκτιμάται σε 47,8 δισ δολάρια.
Στους  πλουσιότερους στον κόσμου συγκαταλέγεται και η η χήρα του συνιδρυτή της Apple Steve Jobs η Laurene Powell Jobs με 21,4 δισεκατομμύρια ευρώ αφού είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Disney.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεγαλύτερος αριθμός των μελών της λίστας είναι οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών (51).



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !