Η επόμενη γενιά του Apple Watch θα έρθει στο τέλος του 2016

0
Σύμφωνα με τους ειδικούς η Apple δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα το επόμενο μοντέλο του Apple Watch αφού ένας από του λόγους είναι και η μεγάλη επιτυχία που έχει το σημερινό μοντέλο. ....

Οι Cowen and Company που ανέλυσαν τα δεδομένα των πωλήσεων, το σημερινό Apple Watch κοντεύει στα 15 εκατομμύρια πωλήσεις πριν ολοκληρωθεί το έτος και αναμένεται να φτάσει στα 45 εκατομμύρια πιστεύοντας πως είναι πολύ απίθανο να δούμε ένα καινούργιο μοντέλο μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2016.

Σύμφωνα με πηγές, το Apple Watch 2 θα διατηρήσει τις προδιαγραφές του πλαισίου της οθόνης, αλλά θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από το αρχικό μοντέλο.
Επίσης θα περιλαμβάνει ένα βελτιωμένο WiFi και θα προστεθεί μια κάμερα για την λειτουργία FaceTime που προστέθηκε τελευταία με την αναβάθμιση του OS Watch2 χωρίς εικόνα μόνο με ήχο αφού το σημερινό μοντέλο δεν ενσωματώνει κάμερα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple δεν σκοπεύει να μεγαλώσει την χωρητικότητα της μπαταρίας αφού θέλει να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικές λειτουργίες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !