Η Apple αφαίρεσε και άλλες εφαρμογές μολυσμένες από το XcodeGhost

0
Το θέμα της επίθεσης στο AppStore με το XcodeGhost που έγινε την περασμένη εβδομάδα παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς φήμες θέλουν πίσω από την επίθεση κρύβονται ακόμη και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. ....


Είναι γνωστή η διαμάχη της Apple με τις μυστικές υπηρεσίες αφού δεν επιτρέπει την πρόσβαση στον κώδικα του ios και είναι πολύ πιθανόν να βρήκαν ένα διαφορετικό τρόπο να ελέγχουν τους χρήστες.
Η Apple πιστεύει πως οι Κινέζοι προτίμησαν το XcodeGhost αντί του γνήσιου λογισμικού λόγο του ότι για να κατέβει το κανονικό xCode παίρνει περίπου 25 με 30 λεπτά ενώ στην μακρινή Κίνα κάνει τον τριπλάσιο χρόνο.
Έτσι για να διορθωθεί το πρόβλημα η Apple θα επιτρέπει το κατέβασμα σε ειδικό server για τους Κινέζους μικραίνοντας έτσι τον χρόνο.
Στην ειδική σελίδα που έχει διαμορφωθεί η Apple αναφέρει τις 25 εφαρμογές που έχουν κατέβει από το AppStore λόγο της επίθεσης του XcodeGhost και εξηγεί τους λόγους που θα πρέπει να έχουν το γνήσιο xCode οι προγραμματιστές.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !