Προβλήματα θερμοκρασίας αντιμετωπίζουν μερικοί χρήστες του iPhone 6S

0
Μπορεί η Apple να διόρθωσε αρκετά προβλήματα στο νέο της iPhone 6S όπως το στράβωμα που υπήρχε στο προηγούμενο μοντέλο όμως και στο νέο εμφανίστηκαν καινούργια προβλήματα. .....

Ένα από αυτά και που έχει προκαλέσει την αντίδραση με δεκάδες μηνύματα στο Forum της Apple είναι πως το νέο iphone ανεβάζει πολύ μεγάλη θερμοκρασία που φτάνει μέχρι και 40 βαθμούς Κελσίου.
Αυτό μπορεί να οφείλεται στον νέο επεξεργαστή του τον Α9 που είναι πολύ πιο γρήγορος αφού ενδεικτικά στο iphone 6 σπάνια η θερμοκρασία μπορούσε να φτάσει στο ανώτατο σημείο των 32 βαθμών.

Έτσι πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται γιατί φτάνοντας η θερμοκρασία σε μεγάλα επίπεδα απενεργοποιεί το flash της φωτογραφικής μέχρι η συσκευή να κρυώσει εμφανίζοντας ένα αντίστοιχο μήνυμα στην οθόνη.
Οι μεταβολές της θερμοκρασίας - ένα σύνηθες φαινόμενο στα περισσότερα smartphones αλλά είναι η πρώτη φορά που η Apple αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα σε αυτή την έκταση.

Η Apple δεν έχει πάρει ακόμη επίσημη θέση και πιθανόν σε κάποια επόμενη αναβάθμιση του ios 9 να διορθωθεί το πρόβλημα αυτό.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !