Ψεύτικα iphone 6S πωλούνται ήδη στην Κίνα

0
Σε ένα πολυσύχναστο δρόμο στην Κίνα και στην περιοχή του Shenzhen έχουν ανοίξει ψεύτικα καταστήματα Apple Store όπου διαθέτουν αντίγραφα του iphone 6S πριν ακόμη αυτό κυκλοφορήσει. ....

Ακόμη και οι υπάλληλοι φορούν τις ίδιες στολές με τα μπλε μπλουζάκια της Apple και το εσωτερικό των καταστημάτων θυμίζει ενός κανονικού Apple Store με τα ξύλινα τραπέζια.
Χαρακτηριστικό είναι πως ένας υπάλληλος αναφέρει πως πολλές φορές πουλάμε και γνήσια iphone που φτάνουν ακόμη και στην διπλάσια τιμή από το κανονικό αρκεί ο ενδιαφερόμενος να το αποκτήσει πιο μπροστά από τους άλλους.
Πολλά από τα προϊόντα τα προμηθεύονται κυρίως από τα εργοστάσια της Κίνας αλλά και λαθραία από την Αμερική καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τα προμηθευτούν αφού είναι ψεύτικα καταστήματα Apple store.

Η Apple ωστόσο διαθέτει 22 καταστήματα Apple Store και σκοπεύει να τα κάνει γύρο στα 40 μέχρι τα μέσα του επόμενο χρόνου σε αυτή την μεγάλη αγορά.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !