Η πρώτη ασύρματη βάση φόρτισης για iphone και Apple Watch

0
 Η Nomad είναι μια γνωστή εταιρία στον χώρο με τα αξεσουάρ για την Apple και φημίζεται για την ποιότητα των υλικών της....

Η εταιρία δημιούργησε μια νέα βάση φόρτισης για το Apple Watch και το iphone χωρίς να χρειάζεται να έχετε κάποια πρίζα κοντά σας.
Σε ένα πολύ όμορφο περίβλημα κατασκευασμένο από μαγνήτες έχει τοποθετηθεί το καλώδιο φόρτισης για το Apple Watch αλλά και περιμετρικά υπάρχει ένα καλώδιο για τα iphone.
Στο εσωτερικό της βάσης υπάρχει μια μπαταρία όντων λιθίου 6000 mah η οποία σας επιτρέπει να φορτίσετε πλήρως δυο φορές το iphone και το Apple watch αφού βέβαια έχετε προνοήσει να φορτίσετε πρώτα αυτή.
Έτσι δεν χρειάζεται ούτε να έχετε κάποια πρίζα κοντά σας αλλά ούτε τα καλώδια των συσκευών αφού υπάρχουν στο εσωτερικό της βάσης όμορφα τοποθετημένα.
Η νέα βάση θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις την απλή Nomad Pod για το apple watch μόνο και μικρότερη μπαταρία και η Nomad Pod Pro με την μεγάλη μπαταρία και καλώδιο για το iphone σε τιμές 59.95 και 79.99 αντίστοιχα.
Η Nomad Pod θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και για προ παραγγελίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !