Οι υπερδυνάμεις του διαδικτύου ενώνονται για να φτιάξουν μια νέα κωδικοποίηση video

0
Οι μεγαλύτερες εταιρείες του Διαδικτύου Google, η Microsoft, Amazon, mozilla, η Cisco, η Intel και η Netflix ενώνουν τις δύναμης τους για να δημιουργήσουν ένα νέο πρότυπο αναπαραγωγής video τύπου MPEG-LA με επικεφαλής την Apple αφού αυτή κατέχει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. ...  

Το ξεπερασμένο πλέον Adobe Flash πρότυπο απορροφά μεγάλη ενέργεια από τους επεξεργαστές των συσκευών και μεταξύ άλλων έχει αντίκτυπο και στην χωρητικότητα της μπαταρίας.
Κάθε εταιρία δουλεύει εδώ και χρόνια σε δικά της πρότυπα όπως η Google με το VP10, ο mozilla με το Daala η Cisco με την δική της εκδοχή, που ονομάζεται Thor και άλλα.
Όμως αποφάσισαν να ενώσουν τις γνώσεις τους και να δουλέψουν πάνω σε ένα κοινό πρότυπο που θα είναι ξεκούραστο για τις συσκευές με ακόμη μεγαλύτερη συμπίεση και η Apple έχει δώσει καλά αποτελέσματα με το Η.264 στο παρελθόν που το ακολούθησαν πολλοί.
Το νέο πρότυπο που θα είναι καλύτερο και από το 4K που ακόμη είναι σε πρώιμο στάδιο, θα επιτρέπει σε μια συσκευή την αναπαραγωγή ακόμη και σε χαμηλή σύνδεση με το διαδίκτυο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !