Η Apple έχει μπλοκάρει την πρόσβαση στην εφαρμογή "Apple News" στην Κίνα μετά από αίτημα της κυβέρνησης

0
Στο ios 9 η Apple πρόσθεσε μια εφαρμογή την Apple News με την οποία μπορεί ο χρήστης να ενημερωθεί για ειδήσεις και γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο. ....

Η εφαρμογή αυτή για να εμφανιστεί σε μια συσκευή προς το παρόν ο χρήστης θα πρέπει να συνδεθεί με ένα Αμερικάνικο Apple ID.
Όμως από σήμερα ακόμη και να έχει συνδεθεί κάποιος με αμερικάνικο Apple ID στο Πεκίνο, δεν θα μπορεί να εμφανιστεί περιεχόμενο στην εφαρμογή καθώς η κυβέρνηση επέβαλε την Apple να το εμποδίσει.

Σε πολλές χώρες που έχουν εσωτερικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυτή η λύση στο να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου (όπως έγινε πρόσφατα και στην Ρωσία) και το πρόβλημα είναι πως στα σύγχρονα κινητά οι περισσότερες λειτουργίες έχουν εξάρτηση από κάποιο "σύννεφο" όπως το iCloud με αποτέλεσμα αν εμποδιστεί η πρόσβαση στους server να μην μπορεί ο χρήστης να διαχειριστεί τα προσωπικά του δεδομένα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !