Η Apple καλείται να πληρώσει αποζημίωση για παραβίαση πατέντας

0
Η Apple Inc παραβίασε πατέντα, σύμφωνα με το δικαστήριο του Μάντισον στο Ουισκόνσιν και ενδέχεται να κληθεί να καταβάλει αποζημίωση ύψους 862 εκατομμυρίων δολαρίων. ....


Ένοχη κρίθηκε η Apple Inc για παραβίαση πατέντας του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν. Η πατέντα αφορούσε την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε σε μοντέλα iphone και ipad και πιο συγκεκριμένα επιτρέπει τη βελτίωση της επίδοσης των επεξεργαστών A7, A8, A9X που έχουν εξοπλίσει τα μοντέλα iPhone 5S, 6, 6Plus και iPad Air και Mini.
Σύμφωνα με τα όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο, η πατέντα ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν από το 1998 και η Apple προσπάθησε προς υπεράσπιση της να αποδείξει πως τα δικαιώματα του Πανεπιστημίου είχαν λήξει.

Ο δικαστής Ουίλιαμ Κόνλεϊ ο οποίος προεδρεύει του δικαστηρίου του Μάντισον, έκρινε την εταιρεία ένοχη και τώρα ενδέχεται να κληθεί να καταβάλει αποζημίωση ύψους 862 εκατομμυρίων δολαρίων στο Πανεπιστήμιο.

Via: iPop

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !