Ενημερώθηκε και κυκλοφόρησε ο νέος Cydia για το ios 9

0
Παρόλο που η ομάδα Pangu μας αιφνιδίασε ευχάριστα με την κυκλοφορία του νέου εργαλείου για το Jailbreak του ios 9 αυτή τη φορά η συνεργασία με τον πατέρα του Cydia τον Saurik ήταν ταχύτατη. .....

Jailbreak χωρίς Cydia είναι αυτοκίνητο χωρίς ρόδες και ο Saurik φρόντισε και έκανε όλες τις απαιτούμενες αλλαγές που όπως αναφέρει δεν είναι και λίγες και πλέον αναβαθμισμένος στην έκδοση 1.1.24 είναι πλήρως λειτουργικός στο ios 9.
Μαζί όμως με το νέο Cydia αναβαθμίστηκε και το πολύτιμο Cydia Substrate, όπου είναι το απαραίτητο στοιχείο για να εμφανιστούν τα περισσότερα tweaks και πλέον στην έκδοση 0.9.6000 λειτουργεί και αυτό με το εργαλείο των Pangu.

Όσοι έχετε ήδη κάνει jailbreak με την πρώτη έκδοση του Pangu θα δείτε τις απαιτούμενες ενημερώσεις όπου και θα πρέπει να πραγματοποιήσετε στο Cydia και οι υπόλοιποι που σκοπεύετε θα βρείτε τις ενημερώσεις στο νέο εργαλείο των Pangu που πιθανόν για λίγες ημέρες να αναβαθμίζεται συνεχώς για να διορθωθούν τυχόν μικροπροβλήματα και διενέξεις.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !