Το Facebook προσθέτει νέα λειτουργία

0
Το Facebook ενίσχυσε το search bar με τη λειτουργία Search FYI. Σύμφωνα με την ομάδα πίσω από το project, όταν .....
συμβαίνει κάτι στον κόσμο, πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στο Facebook προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις συγγενών και φίλων.

Όμως με τη νέα λειτουργία Search FYI, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν απόψεις και δημοσιεύσεις ατόμων που δεν έχουν στη λίστα των φίλων τους, σχετικά με το θέμα για το οποίο πραγματοποιούν αναζήτηση.
Συγκεκριμένα, κάθε φορά που ο χρήστης ξεκινά να πληκτρολογεί στο search bar, το Facebook θα παρέχει προτεινόμενα αποτελέσματα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα του χρήστη, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα σε επίκαιρα γεγονότα. Επιπλέον, τα αποτελέσματα δεν θα προέρχονται μόνο από δημοσιεύσεις φίλων, αλλά θα περιλαμβάνουν και ανοιχτές δημοσιεύσεις τρίτων που σχετίζονται με το θέμα για το οποίο πραγματοποιείται αναζήτηση.
Επιπλέον, το Search FYI επιδιώκει να διευκολύνει την πρόσβαση του χρήστη σε δημόσιες συζητήσεις που προκύπτουν αναφορικά με κάποιο σύνδεσμο που έχει δημοσιευθεί στο Facebook. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, επομένως η ομάδα του Search FYI αναμένει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των χρηστών προκειμένου να τη βελτιώσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !