Έρχεται σύντομα ο μετρητής ιονίζουσας ακτινοβολίας για το iphone

0
Η ιονίζουσα ακτινοβολία είναι στην ουσία η ραδιενέργεια και η εταιρία intersofteurasia δημιούργησε μια συσκευή όπου θα μπορούμε να μετρήσουμε την ραδιενέργεια γύρο μας. .....


Τα πάντα στη φύση αποτελούνται από άτομα. Τα ραδιενεργά άτομα είναι ασταθή γιατί οι πυρήνες τους έχουν πολλή ενέργεια.
Κατά την εξασθένηση τους σε πιο σταθερές μορφές εκπέμπουν ακτινοβολία (σωματίδια α, β και ακτίνες γ) η οποία αποκαλείται ιονίζουσα γιατί προκαλεί την απόσπαση ηλεκτρονίων από άλλα άτομα δημιουργώντας ιόντα.
Ανεβασμένα επίπεδα ραδιενέργειας μπορεί να προκαλέσουν ναυτία, εμετό, εγκαύματα, τριχόπτωση, στειρότητα, βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα, αυξημένη εμφάνιση συγκεκριμένων τύπων καρκίνου και θάνατο.

Πρόκειται για μια συσκευή η οποία συνδέεται στο ακουστικό της συσκευής  και μέσα από την εφαρμογή που ήδη υπάρχει στο AppStore εδώ και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν μετακινώντας το iphone σας στα σημεία που θέλετε να μετρήσετε, θα μπορούμε να μετρήσουμε την ραδιενέργεια γύρο μας.
Η συσκευή DO-RA.Q  που θα κάνει ακριβείς μετρήσεις όπως αναφέρεται  θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του χρόνου και για προ παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !