Πως να μην χάσετε ποτέ το jailbreak σας στο ios 9

0
Δυστυχώς η Apple έχει κλείσει όλες τις δυνατότητες να έχουμε jailbreak στην συσκευή μας αφού ούτε το ios 9.0.2 μπορούμε να εγκαταστήσουμε πλέον αλλά ούτε κάποια δυνατότητα επαναφοράς έχουμε σε περίπτωση προβλήματος που αντιμετωπίζουμε στην συσκευή μας.  .....

Έτσι αν για οποιοδήποτε λόγο αναγκαστούμε να κάναμε επαναφορά στην συσκευή θα γίνει ενημέρωση στο ios 9.1
Μοναδική επιλογή προς το παρόν για να διαφυλάξουμε το jailbreak στην συσκευή μας είναι το πολύτιμο tweak "impactor" του Saurik αλλά για άγνωστο λόγο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει η νέα έκδοση στα επίσημα ρεπό με υποστήριξη για το ios 9.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Saurik εργάζεται για την ενημέρωση του και μάλιστα εγώ εξασφάλισα μια δοκιμαστική έκδοση που φαίνεται να λειτουργεί σωστά.

Το πακέτο impactor το έχω ανεβάσει στο ρεπό μου και μοναδικό πρόβλημα είναι όταν ζητήσουμε την εγκατάσταση του θα εμφανιστούν με κόκκινα γράμματα κάποιες διενέξεις που όμως δεν επηρεάζουν την συμπεριφορά του και εγκαθίσταται κανονικά στην συσκευή.
Το ρεπό του blog είναι το http://argonaytis.yourepo.com/ και να επισημάνω πως να χρησιμοποιηθεί μόνο σε μεγάλη περίπτωση ανάγκης που δεν έχετε άλλη επιλογή και μόνο της επαναφοράς, καθώς είναι σε beta μορφή και δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται μέχρι να κυκλοφορήσει η επίσημη έκδοση στο Cydia.
Το πακέτο δεν έχει δοκιμαστεί από εμένα τον ίδιο και το κατέβασα από το δοκιμαστικό ρεπό του Saurik οπότε ότι κάνετε στην συσκευή σας είναι με δικιά σας ευθύνη.

Για όσους δεν γνωρίζουν την λειτουργία του impactor να πως πως μας επιτρέπει να διαγραφούν τα πάντα από το jailbreak χωρίς όμως να φύγουμε από το ios που έχουμε και έτσι μπορούμε να κάνουμε από την αρχή καινούργιο jailbreak.
Παρακαλώ όποιος το δοκιμάσει να μας γράψει το αποτέλεσμα για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι στο blog.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !