Η Apple ψάχνει για δεύτερο κατασκευαστή για το Apple Watch 2

0
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του DigiTimes της Κίνας η Apple βρίσκετε  σε συζητήσεις για την παραγωγή του επόμενου μοντέλου του Apple Watch 2. ....

Για το τελευταίο τρίμηνο του 2015 η Apple παρήγγειλε από την εταιρία Quanta να κατασκευάσει 4.000.000 αντίτυπα του Apple Watch και με βάση τις αναλύσεις έχουν πουληθεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο 7 εκατομμύρια gadgets κάτι που σημαίνει πως θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα αν και αρχικά η Apple σκόπευε να κατασκευάσει περισσότερα αλλά βλέποντας τις πωλήσεις να μειώνονται άλλαξε τα σχέδια της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Apple συζητά με τις εταιρίες Taivan Inventec,  Wistron και Foxconn Electronics για την παραγωγή του επόμενου Apple Watch που θα μοιραστεί με την εταιρία Quanta που τα κατασκευάζει μέχρι και σήμερα.
 Όσοι περιμένουν να κάνουν δικό τους το επόμενο μοντέλο Apple Watch θα πρέπει να κάνουν υπομονή μετά το δεύτερο τρίμηνο του 2016 .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !