Δοκιμάστε τα θέματα του Apple Watch από το iPhone σας

0
Θέλετε να δοκιμάσετε τα θέματα των ρολογιών στο iphone σας έτσι όπως είναι στην πραγματικότητα στο ρολόι της Apple? ......

Ένας Γερμανός προγραμματιστής δημιούργησε μια εφαρμογή που λειτουργεί στο iphone όπως ακριβώς και στο Apple Watch, πιέζοντας δηλαδή την οθόνη σε κάποιο θέμα μπορείτε να αλλάξετε θέμα αλλά και να προσαρμόσετε το ρολόι που υπάρχει.
Η εφαρμογή είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και εξελίσσεται καθημερινά προσθέτοντας δυνατότητες, όπως σκοπεύει σύντομα να μπορούμε να ορίσουμε τα θέματα για την οθόνη κλειδώματος του iphone και να προστεθούν περισσότερα θέματα ρολογιών καθώς τώρα υπάρχουν μόνο τα βασικά πέντε και όχι αυτά με τις κινούμενες εικόνες η τα προσαρμοσμένα με δικές μας εικόνες.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή που λέγεται "LockWath" απλά προσθέστε στις πηγές του Cydia το ρεπό http://sniperger.github.io/repo και κατεβάστε το.
Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή θα βρεθείτε σε ένα ρολόι που αν πιέσετε και κρατήσετε την οθόνη θα εμφανιστούν και τα υπόλοιπα όπως ακριβώς γίνετε και στο Apple Watch και περιμένετε σύντομα περισσότερες ενημερώσεις.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !