Νέα ενημέρωση για την εφαρμογή του blog ARGONAYTIS

0

Μια νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή μου θα βρείτε από σήμερα διαθέσιμη στο AppStore για να ενημερώνεστε όπου και να βρίσκεστε από το Blog  στην συσκευή σας.  ......

Στην νέα έκδοση διορθώθηκε ο κώδικας για να προσαρμοστεί και στο ios 9 μια που είχα καιρό να την αναβαθμίσω, άλλαξε η εμφάνιση της με νέες εικόνες στην κύρια οθόνη αλλά και σε άλλες ενότητες.
Διορθώθηκαν όλοι οι σύνδεσμοι από τα τηλεοπτικά κανάλια με νέους που οι περισσότεροι λειτουργούν και στο εξωτερικό και ενημερώστε με αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα.

Η ενότητα της μουσικής σχεδιάστηκε από την αρχή και στο μέλλον θα ανεβούν περισσότερα τραγούδια για να ακούτε μουσική ακόμη και με κλειστή συσκευή.
Επίσης ανέβηκαν νέα πιστοποιητικά που ενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις που σας στέλνω για ότι θεωρείται χρήσιμο και να ενημερωθείτε άμεσα.
Για να σας έρχονται οι ειδοποιήσεις θα πρέπει να τις ενεργοποιήσετε μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευή σας για την εφαρμογή.

Αυτά και μικρότερες διορθώσεις θα βρείτε στην εφαρμογή που όλοι εσείς την έχετε καθιερώσει χρόνια τώρα στις πρώτες θέσεις με κριτική πέντε αστεριών από όλους όσους γράψει σχόλια μέχρι τώρα και αν δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω έναν έναν να ξέρετε πως διαβάζω τα σχόλια σας στο AppStore και σας ευχαριστώ όλες και όλους.




https://itunes.apple.com/gr/app/argonaytis/id548994770?l=el&mt=8






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !