Το iPhone 7 θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη μνήμη και θα είναι αδιάβροχο

0
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάζουμε ασφαλές συμπεράσματα όμως το TrendForce που επικαλείται πολύ αξιόπιστες πηγές παρουσίασε μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει το επόμενο iphone. .....

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως θα περιλαμβάνει μια μνήμη στα 3GB που θα το κάνει ακόμη πιο γρήγορο αλλά η μνήμη στα 3GB θα είναι διαθέσιμη μόνο στο iphone 7 plus και όχι στις 4,7 ίντσες που θα θα συνεχίσουν να έχουν στα 2GB μνήμη.
Αν και στον ανταγωνισμό μπορεί κάποιος να βρει συσκευή με μέχρι και 4GB μνήμη RAM η Apple συνεχίζει να είναι συντηρητική και να κάνει μικρές αναβαθμίσεις αφού δεν αντιμετωπίζει και ιδιαίτερο πρόβλημα με το λειτουργικό της.

Επίσης η ίδια πηγή αναφέρει πως το iphone 7 θα έχει μια ειδική επικάλυψη που θα το κάνει πλήρως αδιάβροχο στην επαφή με το νερό και ανθεκτικό στην σκόνη.
Το iphone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του Σεπτεμβρίου αν και ανάφερες έλεγαν πως ίσως και νωρίτερα μέσα στο 2016.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !