Τα πέντε σχεδιαστικά λάθη του 2015 από την Apple στα προϊόντα της που θα εκνεύριζαν τον Jobs

0
Η Apple θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της ηλεκτρονικής σχεδίασης. Πολλοί κατασκευαστές αντιγράφουν τυφλά τα προϊόντα της θέλοντας να κερδίσουν και αυτοί ένα κομμάτι από την πίτα της αγοράς. .....

Το 2015, η Apple εισήγαγε αρκετά νέα προϊόντα που όμως η εταιρία έκανε κάποια τραγικά λάθη σύμφωνα με την ανταπόκριση του κόσμου.

Lightning-υποδοχή για το Magic Mouse 2
Η Apple μέσα στην χρονιά κυκλοφόρησε ένα νέο ποντίκι για τους υπολογιστές της που παρά την μεγάλη διάρκεια στην μπαταρία αν αδειάσει δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι να γεμίσει ξανά η μπαταρία για το γεγονός πως η υποδοχή του καλωδίου φόρτισης βρίσκετε στο κάτω σημείο του ποντικιού

 Η θήκη του iphone με την "καμπούρα"
  Στις αρχές του Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε η νέα θήκη για το iphone 6S από την Apple με σκοπό να μεγαλώσει την διάρκεια της μπαταρίας αφού ενσωματώνει δικιά της μπαταρία αλλά η κριτικές που δέχτηκε από τον κόσμο είναι αρνητικές για την σχεδίαση της αφού μάλιστα την ονόμασαν και "Καμπούρη" λόγο του σχήματος της.

Ο τρόπος φόρτισης της πένας του ipad pro
Μαζί με το iPad Pro η Apple κυκλοφόρησε μια νέα πένα ιδανική για τον σχεδιασμό αλλά όμως έκανε το τραγικό λάθος να χρειάζεται να φορτίσει τοποθετώντας επάνω στην υποδοχή Lightning του ipad και έτσι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην την σπάσουμε κατά λάθος αν την πιέσουμε δεξιά η αριστερά.

Το νέο Mac book και η σύνδεση MagSafe
Ένα σφάλμα από επιλογή της εταιρίας που δεν συγχωρούν οι χρήστες των νέων Mac είναι η αφαίρεση του φωτεινού λογότυπου που έχουν όλα τα Mac μέχρι τώρα ενώ σε αυτό δεν είναι, θέλοντας να εξοικονομηθεί περισσότερος χώρος.
Αλλά μεγαλύτερο σφάλμα είναι ότι αφαιρέθηκε η σύνδεση MagSafe που υπάρχει στα προηγούμενα Mac και έτσι αν κατά λάθος τραβούσαμε το καλώδιο δεν παρέσυρε τον υπολογιστή αλλά απλά αποσυνδεόταν από τον μαγνήτη που είχε και αυτό έσωζε πολλές φορές τους υπολογιστές από καταστροφικές πτώσεις.

Το έξυπνο πληκτρολόγιο για το iPad Pro
Ένα πληκτρολόγιο κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το νέο μεγάλο ipad αλλά η εταιρία έκανε το λάθος να μην έχει οπίσθιο φωτισμό στα πλήκτρα του και έτσι δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο σκοτάδι αφού δεν διακρίνονται τα πλήκτρα αλλά και αν το αναδιπλώσουμε επάνω στο ipad είναι πλέον πολύ χοντρό και άβολο για να το χρησιμοποιήσουμε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !