Η Apple βάζει φρένο στο vShare

0
Η εφαρμογή vShare είναι ο πιο δημοφιλές τρόπος για να κατεβάσει κάποιος δωρεάν εφαρμογές που κανονικά πωλούνται στο AppStore τις λεγόμενες και ως σπασμένες. .....

Οι δημιουργοί του από την μακρινή Κίνα σύμφωνα με δημοσίευμα του CNNMoney χρησιμοποιούν νόμιμα πιστοποιητικά που η ίδια η Apple τα έχει εκδώσει για κάποιους προγραμματιστές και το vShare τα έχει εξαγοράσει για λογαριασμό του έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να κάνει εγκατάσταση σε οποιαδήποτε εφαρμογή στην συσκευή του χωρίς να χρειάζεται jailbreak.
Αυτά όμως μπορούσαν να γίνουν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες καθώς φαίνεται πως η Apple ανακάλυψε τα πιστοποιητικά αυτά που λέγεται πως ήταν τέσσερα στο αριθμό και τα ανακάλεσε.
Έτσι πλέον όποιος προσπαθήσει να κατεβάσει μια εφαρμογή με το vShare θα πάρει ένα μήνυμα σφάλματος.

Φυσικά και θα μπορούσαν να βρουν νέα πιστοποιητικά αφού αυτό είναι πολύ εύκολο αλλά απαιτεί πολλές μέρες δουλειάς για να ξανά δημιουργήσουν εφαρμογές με τα νέα πιστοποιητικά και από ότι φαίνεται αυτό θα αργήσει πολύ να συμβεί.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως από τα τέσσερα κάποια να λειτουργούν ακόμη αλλά είναι άγνωστο σε ποίες εφαρμογές έχουν ενσωματωθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !