Τώρα το λειτουργικό Android τρέχει σε MAC και PC

0
Ένα νέο λειτουργικό σύστημα δημιουργήθηκε όπου σας δίνει την δυνατότητα να μπορείτε να εγκαταστήσετε και να τρέχετε εφαρμογές που είναι κατασκευασμένες για το Android κανονικά σε οποιονδήποτε υπολογιστή. .....
Έτσι πλέον δεν θα έχετε πρόβλημα συμβατότητας για να συνεργαστείτε με το κινητό σας όσοι χρησιμοποιείτε ένα κινητό με Android.

Το νέο αυτό λειτουργικό ονομάζεται Remix OS και μπορείτε να εργαστείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή που έχετε και στο κινητό σας η ακόμη και να παίξετε παιχνίδια.

Για να κάνετε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας το λειτουργικό Remix OS θα πρέπει να έχετε ένα δίσκο με περίπου 8GB ελεύθερα η ένα Flash USB να τον διαμορφώσετε σε FAT32 και να κατεβάσετε ο λειτουργικό από τον σύνδεσμο εδώ.
Οι προγραμματιστές του Remix OS προτείνουν και μια έτοιμη λύση με κόστος στα 70 δολάρια όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα mini υπολογιστή με προ εγκατεστημένο το λειτουργικό για την Ευρώπη από το Amazon  εδω.
Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να τις βρείτε στην επίσημη σελίδα των δημιουργών εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !