Ο CEO της Apple αρνήθηκε για μια ακόμη φορά την πρόσβαση στο ios στο Λευκό Οίκο

0
Ο επικεφαλής της Apple Tim Cook είχε ακόμη μια συνάντηση στο Λευκό Οίκο όπου κυρίαρχο θέμα ήταν η πρόσβαση από υπηρεσίες ασφαλείας στο λειτουργικό ios.  .....

Όμως και τώρα ο Cook αρνήθηκε την συνεργασία λέγοντας .

"Αν αφήσετε το κλειδί κάτω από το χαλάκι στην είσοδο της αστυνομίας, ο ληστής θα είναι επίσης σε θέση να το βρει. Οι εγκληματίες χρησιμοποιούν οποιαδήποτε τεχνολογικά μέσα για να χαράξουν τους λογαριασμούς των άλλων. Αν ξέρουν ότι κάπου υπάρχει κρυφό κλειδί, δεν θα σταματήσουν μέχρι να το βρούνε, "- είπε ο Tim Cook.

Ο πρόεδρος της Apple τόνισε πως δεν υπάρχουν κρυφές πόρτες για κανένα ακόμη και για την ίδια την εταιρία και το καθεστώς αυτό δεν πρέπει να αλλάξει για την προστασία των χρηστών με τον γενικό εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών να λέει πως πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και την εθνική ασφάλειας.
Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι και από άλλες εταιρίες όπως η Google το Facebook, Cloudflare, η Microsoft, το LinkedIn, το Dropbox και το Twitter αλλά και κορυφαία πρόσωπα της κυβέρνησης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !