Σήμερα το iPhone κλείνει τα ένατα γενέθλια του

0
Σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια παρουσιάζεται στον κόσμο το πρώτο iPhone που έμελλε να αλλάξει τον τρόπο που θα κατασκευάζονται τα κινητά για πολλά χρόνια μετά.  .....


Εκείνη την εποχή μεσουρανούσαν κορυφαίες εταιρίες στον χώρο όπως ήταν η Nokia η Motorola BlackBerry η Sony και άλλες που όμως η φιλοσοφία τους ήταν η ίδια με πολύ μικρές αλλαγές και ήρθε το πρώτο iphone για να δώσει στον χρήστη το τηλέφωνο, το internet, και ολόκληρη την μουσική του σε μια συσκευή στην παλάμη του χεριού χωρίς καν να έχει πλήκτρα του αλλάζοντας οριστικά σελίδα.
Από τότε η Apple έχει παρουσιάσει συνολικά 12 συσκευές με την κάθε μια να βελτιώνει όλο και περισσότερο την λειτουργία του κάνοντας τον ανταγωνισμό να το ακολουθούν αδιαμαρτύρητα.
Τα μοντέλα που ακολούθησαν ήταν μετά το iphone 2G Phone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S και iPhone 5, iPhone 5C, το iPhone 5S, iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, το iPhone 6S και το iPhone 6S Plus.

Δείτε το video της παρουσίασης από τον Steve Jobs εκείνη την μαγική βραδιά και να ευχηθούμε χρόνια πολλά iPhone με πολλά περισσότερα στο μέλλον.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !