Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση που διορθώνει το σφάλμα "53"

0
Πρόσφατα το πρόβλημα με το σφάλμα 53 που εμφανίζονταν κατά την ενημέρωση μιας συσκευής που είχε αλλαχθεί ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος από τρίτο κατασκευαστή έκανε πολλά iphone να γίνουν τούβλα μην μπορώντας να ανοίξουν ξανά. ....

Σε αυτή την περίπτωση έπρεπε κάποιος να επισκεφτεί τα καταστήματα της Apple για να διορθωθεί το πρόβλημα και η αντίδραση του κόσμου ήταν μεγάλη.
Έτσι σήμερα η Apple κυκλοφόρησε μια διόρθωση του ios 9.2.1 που μπορεί να είναι ο ίδιος αριθμός έκδοσης αλλά είναι μια βελτιωμένη λύση στο πρόβλημα και φαίνεται και από τον αριθμό Build που τώρα είναι 13D20 αντί 13D15.

Η ενημέρωση αυτή δεν θα εμφανιστεί σε καμιά συσκευή σαν ΟΤΑ και μπορεί κάποιος να την πραγματοποιήσει μόνο σε καινούργια εγκατάσταση του Firmware.
Αν είχατε επισκευάσει το iphone σας στον αισθητήρα και βρισκόσαστε στο ios 9.2.1 καλό είναι να το ξανά περάσετε από την αρχή για να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις αλλιώς αγνοήστε την αφού δεν περιλαμβάνει άλλες αλλαγές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !