Η Apple αναβάθμισε την εφαρμογή της μουσικής στα Android με μια λειτουργία που δεν υπάρχει στο ios

0
Η Apple τον περασμένο Ιούνιο είχε ανακοινώσει την δημιουργία μιας εφαρμογής για την μουσική της στις συσκευές Android όπου και τον Νοέμβριο έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση της.  .....

Το επιχείρημα την δικαίωσε αφού πήγε πολύ καλύτερα από τις προσδοκίες της με μεγάλη επιτυχία απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό.
Στην τελευταία beta της εφαρμογής για την μουσική με αριθμό έκδοσης 0.9.5 πρόσθεσε ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ στις ios συσκευές.
Συγκεκριμένα ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύσει τα τραγούδια του σε μια κάρτα SD στην συσκευή του για ακρόαση χωρίς σύνδεση στο Internet και μειώνοντας το κόστος των δεδομένων.

Είναι γνωστό πως η apple είναι αντίθετη στο να προσθέσει την δυνατότητα επέκτασης της μνήμης και για να το κάνει αυτό ένας χρήστης του iphone θα πρέπει να δαπανήσει πάνω από 100 ευρώ και να πάρει μια μεγαλύτερη συσκευή ενώ στο Android υπάρχουν κάρτες SD 128GB με κόστος μόνο 15 δολαρίων από το Amazon.
Έτσι η νέα αναβάθμιση για τα Android φέρνει ένα νέο στοιχείο που πολλοί περίμεναν.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !