Πλέον το iPhone κάνει και καφέ!

0
Η Smart Coffee Machine σου προσφέρει έναν ακόμα καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Ενεργοποίησέ την απομακρυσμένα να σου ετοιμάσει τον καφέ από οπουδήποτε στο σπίτι, μέσω της εφαρμογής Smarter για συσκευές iOS και Android.   .....
Ρυθμίσε την ένταση του καφέ σου και να επίλέξε πόσες κούπες που θέλεις να σου ετοιμάσει. Με λειτουργία να σε υποδέχεται όταν μπαίνεις σπίτι ετοιμάζοντάς τον καφέ, όπως εσύ προτιμάς ή όποτε εσύ το θελήσεις.

Η Smarter Coffee έρχεται στη συσκευασία της με 3 διαφορετικών χρωμάτων καπάκια για το μπροστινό της μέρος, μαύρο, μπεζ και κόκκινο, για να ταιριάζει με κάθε είδους χώρο.

Η ασύρματη καφετιέρα Smarter Coffee Machine είναι μια επαναστατική νέα μηχανή καφέ που αλέθει αλλά και ετοιμάζει φρέσκο τον ​​καφέ σου με το πάτημα ενός κουμπιού, απομακρυσμένα από οπουδήποτε είσαι μέσα στο σπίτι. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα, μαύρο, κόκκινο ή μπεζ τα αφαιρούμενα πάνελ σου επιτρέπουν να επιλέξεις το χρώμα που σου ταιριάζει. Η νέα Smarter εφαρμογή για iOS συσκευή (iPhone, iPad και iPod touch) αλλά και Android έχει σχεδιαστεί διαισθητικά ώστε να είναι εύκολο να ελέγξεις την καφετιέρα σου από απόσταση. Ο πίνακας έξυπνου ελέγχου σου επιτρέπει επίσης να την χρησιμοποιήσετε ως μια κανονική μηχανή του καφέ, χωρίς να χρειάζεται να έχεις συνέχεια το τηλέφωνό σου στο χέρι.

Συνδέεις τη Smarter Coffee Machine στο ασύρματο Wi-Fi δίκτυο του σπιτιού ή του γραφείου και ετοιμάζεις τον καφέ σου από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή που το θελήσεις. Άλεσε και ψήσε τους κόκκους καφέ ανά πάσα στιγμή. Απλά ρίχνεις τους κόκκους καφέ στο δοχείο, επιλέγεις την ένταση του αλέσματος και στη συνέχεια μπορείς να ξεκινήσεις το ψήσιμό του απευθείας από το smartphone σου. Με αρκετό νερό για 12 φλιτζάνια καφέ, μπορείς να επιλέξεις πόσες κούπες θέλεις να ετοιμάσεις, είτε είναι μόνο για τον εαυτό σου ή για όλη την οικογένεια. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας στάθμης του νερού δείχνει ακριβώς πόσο νερό είναι στο δοχείο, ώστε να γνωρίζεις πόσες κούπες μπορείς να ετοιμάσεις. Επίλεξε σχετικά με την ένταση του καφέ και διάλεξε ανάμεσα σε χαμηλή ένταση, μέτρια ή ισχυρή απευθείας στην εφαρμογή, για να είσαι βέβαιος ότι θα απολαύσει τον τέλειο καφέ.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Συμβατότητα με συσκευές iOS (iPhone, iPad, iPod touch) & Android
  • Wireless 802.11 b/g
  • Security WPA/WPA2
  • Χωρητικότητα δοχείου νερού 1,5 λίτρα
  • Τάση ρεύματος 220-240v
  • Συχνότητα 50/60Hz
  • Ισχύς 950-1050W
  • Απαιτείται ρούτερ με λειτουργία συχνότητας 2.4GHz
  • Συχνότητα 50/60Hz
 Αν λοιπόν πειστήκατε και θέλετε να την κάνετε δικιά σας για να πίνετε το καφέ κάθε στιγμή θα χρειαστείτε 219 ευρώ και μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !