Franz: Όλοι οι λογαριασμοί μηνυμάτων σε ένα κουτί

0
Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε για την αποστολή μηνυμάτων διάφορους γνωστούς λογαριασμούς στην επικοινωνία μας.  .....

Τι θα λέγατε αν είχατε όλους του λογαριασμούς σε μια μόνο εφαρμογή έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά αυτόν που σας ενδιαφέρει.
Με την εφαρμογή Franz αυτό είναι εφικτό αφού περιλαμβάνει τους γνωστότερους λογαριασμούς που υπάρχουν όπως του Facebbok του WhatsApps του Google+ Skype και άλλους την ίδια εφαρμογή.

Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα λειτουργεί ως ένα πρόγραμμα περιήγησης και ανοίγει μια web έκδοση σε διαφορετικές καρτέλες. Επομένως, η άδεια για κάθε ένα από τους λογαριασμούς είναι ακριβώς η ίδια όπως και στις εκδόσεις του ιστού. Ο αριθμός των λογαριασμών είναι απεριόριστος.
Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για τους υπολογιστές Mac αλλά σύντομα θα υπάρχει και για Wintows σύμφωνα με τον Αυστριακό δημιουργό της Stefan Maltsner και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !