Η Apple ξεκίνησε επίσημα την CareKit πλατφόρμα

0
Από σήμερα η Apple ξεκίνησε και επίσημα την "CareKit" πλατφόρμα για να βοηθήσει τους προγραμματιστές όπου θα δημιουργήσουν εφαρμογές που θα δώσουν σε όλους την ευκαιρία να παρακολουθούν ενεργά την υγεία τους. ......

Οι εφαρμογές μέσα από ένα iphone, εκτός ότι θα δείξουν σημαντικές πληροφορίες στον χρήστη θα μπορούν σε απευθείας χρόνο να στείλουν αναλύσεις σε ένα γιατρό κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.
Η πλατφόρμα CareKit είναι ανοικτού κώδικα και παρέχει στους προγραμματιστές τέσσερα εργαλεία για τον σχεδιασμό που είναι η "Κάρτα φροντίδας" όπου παρακολουθείται από το iphone η το Applewatch η πορεία της θεραπείας και δίνονται διάφορες οδηγίες για το πρόβλημα, "Σύμπτωμα και επιμέτρηση" όπου γίνονται διάφορες μετρήσεις όπως θερμοκρασία του σώματος επίπεδο κόπωσης καρδιακός ρυθμός και άλλα, "Διορατικότητα" όπου φαίνονται τα συμπτώματα αλλά και τα αποτελέσματα της θεραπείας και τέλος η "Επικοινωνία" όπου μπορεί ο ασθενής να επικοινωνεί μέσο της εφαρμογής με τον γιατρό του.
Ήδη από σήμερα οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τις πρώτες εφαρμογές με τις λειτουργίες CareKit  που είναι η Glow Nurture και πρόκειται για μια εφαρμογή για την γέννηση ενός παιδιού την Glow Baby για την ανάπτυξη του παιδιού, την One Drop όπου απευθύνεται σε διαβητικούς και την Start - depression test για την καταπολέμηση της κατάθλιψης.
Η Apple πιστεύει πως τα εργαλεία CareKit και οι εφαρμογές που θα δημιουργηθούν μελλοντικά θα μπορούν να βελτιώσουν αλλά και να σώσουν ζωές μέσα από την τεχνολογία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !