Έκλεισε η Κίνα την πρόσβαση σε iBooks Store και iTunes Movie

0
Η Κρατική Διοίκηση Ραδιοφώνου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, στην Κίνα έχει σταματήσει την πρόσβαση των προϊόντων της Apple στο iBooks και στο περιεχόμενο των ταινιών του iTune store.  .....

Δεν δόθηκε κάποια επίσημη ανακοίνωση γιατί η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτή την κίνηση και μόνο ένας εκπρόσωπος της Apple σχολίασε "Ελπίζουμε να κάνουν τα βιβλία και τις ταινίες ξανά διαθέσιμα για τους πελάτες μας στην Κίνα, το συντομότερο δυνατό."
Είναι περίεργο καθώς για την Apple είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά των εφαρμογών αλλά και των προϊόντων της αφού μάλιστα πρόσφατα η εταιρία υπέγραψε συμφωνία με τον μεγαλύτερο πάροχο την China Mobile να πωλήσει το iPhone και πριν από λίγες ημερες ξεκίνησε και η υπηρεσία Apple Pay.
Τις προηγούμενες ο πρόεδρος Xi Jinping δήλωσε ότι θέλει να βελτιώσει την ασφάλεια αλλά και την ποιότητα του κυβερνοχώρου και πιθανόν η απόφαση να βασίζεται σε αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !