Τίτλοι τέλους στις 30 Ιουνίου για την υπηρεσία iAd

0
Η Apple ενημέρωσε σήμερα τους προγραμματιστές πως την 30 Ιουνίου σταματά για πάντα η υπηρεσία iAd όπου οι προγραμματιστές μπορούσαν να προσθέσουν διαφημίσεις στις εφαρμογές τους. .....

Η απόφαση της Apple για το κλείσιμο της υπηρεσίας πάρθηκε τον Ιανουάριο αυτής της χρονιάς καθώς πλέον ήταν αδύνατο να επανακαμσει.
Η υπηρεσία iAd ήταν μια δημιουργία του Steve Jobs και ξεκίνησε στο ios 4  με σκοπό να προσελκύσει το 48% των διαφημίσεων από τις κινητές συσκευές.
Όμως δεν τα κατάφερε ποτέ της να ξεπεράσει το όριο του 5% αφού το Φεβρουάριο του 2011 ο προϋπολογισμός έφτασε στα 500.000 δολάρια στα 300.000 το Φεβρουάριο του 12 και στα 50.000 δολάρια τον Ιουνίου του 2013.
Ενδεικτικό είναι πως πέρυσι έφτασε να κατέχει το 5,1% από τις διαφημίσεις ενώ για παράδειγμα το Facebook έχει το 37,9% μερίδιο της αγοράς.

Πέρυσι έγιναν κάποιες προσπάθειες για να προσελκύσουν νέους διαφημιζόμενους με πολύ χαμηλότερες τιμές αλλά και αυτές οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η Apple αποφάσισε να τερματίσει την υπηρεσία στο τέλος του μήνα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !