Τα 8 καλυτερα tweaks για τον μηνα Μαιο(ios 9)

0




Καθε tweak φερνει καποια νεα χαρακτηριστικα για την προσαρμογη του κινητου μας.Υπαρχουν αρκετα tweaks τα οποια βγαινουν μερα με την μερα.Οπως καθε μηνα ετσι και σημερα εχω μαζεψει μερικα καλα tweaks για τον μηνα Μαιο,που κανουν το κινητο μας να μοιαζει ξεχωριστο.Παμε να τα δουμε λοιπον...

1) DarkGBoard(bigboss free) Ειναι ενα tweak το οποιο μετατρεπει το πληκτρολογιο σας σε ενα ωραιο ανοιχτο μαυρο χρωμα.Μετα την εγκατασταση του εχετε την δυνατοτητα μεσα απο τις ρυθμισεις του,να το διαμορφωσετε.

2) WAEnhancer9(bigboss free) Το tweak αυυτο σας επιτρεπει να εχετε περισσοτερες δυνατοτητες για το WhatsApp.

3) LetMeSwitch(bigboss free) Σας επιτρεπει  να επιλεξετε οποιοδηποτε εναλλακτικο πληκτρολογιο στο οποιο θελετε να μεταβειτε.

4) Airplane Enhancer(bigboss free) Το tweak αυτο σας επιτρεπει να κρατησετε το κινητο σας σε κατασταση πτησης για οσο χρονικο διαστημα θελετε.

5) ThemeStore(bigboss free) Ειναι μια πλατφορμα εφαρμογης η οποια αφορα μονο το appstore.Μπορειτε να προσαρμοσετε την εμφανιση του appstore μεσα απο διαφορα χαρακτηριστικα που σας προσφερει τον εν λογο tweak.

6) TitleFolderSize(bigboss free) Με αυτο το tweak εχετε την δυνατοτητα να αλλαξετε τον τροπο που εμφανιζονται οι φακελοι στην συσκευη σας.Μπορειτε επισης να αυξησετε η να μειωσετε σημαντικα το μεγεθος της γραμματοσειρας στον τιτλο του καθε φακελου.

7) Round Profil Pic(bigboss free) Η εικονα(φωτο)που εχουμε στο προφιλ μας ειτε στο fb ειτε στο twitter εαν παρατηρησατε ειναι τετραγωνισμενη.Με αυτο το tweak εχετε την δυνατοτητα να στρογγυλοποιησετε την εικονα(φωτο)σας.

8) LiveRinging(bigboss 1.99$) Ενα πολυ εξυπνο tweak το οποιο σας επιτρεπει την ωρα που σας καλει καποιος στο κινητο,να παιζει καποιο βιντεο στην οθονη σας.Μπορειτε να βαλετε μεμονομενα βιντεο στις επαφες σας αλλα και μεμονομενα βιντεο σε ατομα που σας καλουν και δεν τα ξερετε.




Καθε μηνα θα υπαρχει προταση,με τα πιο χρησιμα tweaks.
Δεν υπαρχει jb για συσκευες με ios 9.2-9.2.1-9.3-9.3.1!!

Για οτι νεοτερο σχετικα με το jb θα ενημερωθειτε!!

Οποια βοηθεια χρειαστειτε σχετικα με το ios σας,
το τσατ ειναι ο "τοπος" που μπορειτε να ρωτησετε!!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !