Η Apple ανακοίνωσε συνεργασία με την SAP

0
Η Apple ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την SAP στο επίκεντρο των επιχειρήσεων για την τόνωση της χρήσης των iPhone και iPad σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.  ....
Αυτή η συνεργασία ακολουθεί μια συνεχή προσπάθεια της Apple και της IBM για τη δημιουργία iOS εφαρμογών ειδικά για διάφορες βιομηχανίες και να αναπτύξουν την τεχνολογία του iOS, ώστε να προσαρμοστούν στις επιχειρήσεις.
Η καινούργια προσπάθεια από την Apple περιλαμβάνει ένα κιτ SDK ή λογισμικό ανάπτυξης, σε συνεργασία με την SAP, το οποίο θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν συγκεκριμένες εφαρμογές για τις επιχειρήσεις. Εκτός από αυτό, οι πόροι θα είναι διαθέσιμοι για να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία iOS.
Χαρούμενος για την συνεργασία ο πρόεδρος της Apple Tim Cook ανακοίνωσε:

"Αυτή η συνεργασία θα μεταμορφώσει τον τρόπο που το iPhone και το iPad χρησιμοποιούνται στην επιχείρηση, φέρνοντας την καινοτομία και την ασφάλεια του iOS με την βαθιά εμπειρία στο επιχειρηματικό λογισμικό από την SAP. "
- Tim Cook, CEO της Apple

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !