Η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 9.2.1 για το Apple TV 4

0
Έξι μήνες μετά την προηγούμενη έκδοση του Apple TV 4 έγινε διαθέσιμη μια νέα ενημερωμένη έκδοση λογισμικού του tvOS 9.2.1.  ....


Παρά τον αριθμό σειράς θεωρείται ότι είναι η τέταρτη ενημέρωση του tvOS 9.2.1 για την αρχική έκδοση του OS από την Apple.
Το πρώτο firmware του tvOS 9.0.1 έκανε το ντεμπούτο του το Νοέμβριο του 2015, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος.Το tvOS 9.1 ήρθε στο τέλος του έτους για την Apple TV 4. Η επόμενη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος  tvOS 9.2 - έγινε διαθέσιμη στις 21 Μαρτίου και έφερε μια σειρά από χρήσιμες καινοτομίες.
Στο τελευταίο λειτουργικό προστέθηκε η δυνατότητα να δημιουργήσουμε φακέλους αλλά και να κάνουμε αναζήτηση από το μικρόφωνο του τηλεκοντρόλ όπως και υποστήριξη Bluetooth πληκτρολογίων.
Το νέο λειτουργικό μπορείτε να το κατεβάσετε και απευθείας από το Apple TV σας στις ρυθμίσεις και στην επιλογή ενημέρωση λογισμικού.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !