Σύντομα εφαρμογή για δημιουργία θεμάτων για το Apple Watch

0
Αυτό που λείπει περισσότερο στους χρηστες του Apple Watch είναι πως δεν μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους θέματα σε αντίθεση με τα έξυπνα ρολόγια με Android. ....

Η Apple σαν πρόσθετο χαρακτηριστικό στο OSwatch2 πρόσθεσε την δυνατότητα να επιλέγουμε την δικιά μας εικόνα στα θέματα μας και τίποτε παραπάνω ενώ στα Android υπάρχουν εφαρμογές που προσαρμόζουμε ακόμη και την ώρα που θα φαίνεται ακόμη και τα χρώματα τις εφαρμογές που θέλουμε να εμφανίζονται και πολλά άλλα.
Ίσως στο επόμενο λειτουργικό που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο WWDC η Apple να αναθεωρήσει τα σχέδια της αλλά μέχρι τότε την κατάσταση έρχεται να αλλάξει ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής.
Ο Maximehip που δημιούργησε μια εφαρμογή που θα τρέχει στο iphone μας και θα επιτρέπει να προσθέσουμε θέματα η να αλλάζουμε από τα αποθηκευμένα μας.
Ο δημιουργός δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες αν θα είναι για συσκευές με jailbreak η για όλες παρά μόνο πως θα το έχουμε σύντομα.








Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !