Η Apple θα ξεκινήσει κέντρο ανάπτυξης εφαρμογών στην Ινδία

0
Ο πρόεδρος της Apple Tim Cook σε μια σειρά επισκέψεων σε πολλές χώρες περιοδεύει σήμερα στην Ινδία όπου και θα συναντηθεί με κορυφαίους παράγοντες της χώρας. .....

Σε μια δήλωση του σήμερα ανέφερε πως σκοπεύει σύντομα να ξεκινήσει ένα νέο κέντρο ανάπτυξης εφαρμογών (ios App Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Accelerator) όπου θα στελεχωθεί με δεκάδες ανθρώπους.
Το νέο αυτό κέντρο θα παρέχει υποστήριξη και εκπαίδευση για την δημιουργία εφαρμογών στο ios στους προγραμματιστές.
Όπως σημειώνεται από το TechCrunch, αυτή η χειρονομία είναι πιθανό έχει στόχο την επέκταση της παρουσίας της Apple στην αγορά της Ινδίας.
Η India είναι μια πολύ μεγάλη αλλά φτωχή αγορά με 1,2 δισεκατομμυρία ανθρώπους που όμως μόνο το 5,8% έχει ένα iphone αφού μόνο 220 εκατομμύρια σήμερα χρησιμοποιούν τα smartphones.
 Αργότερα αυτή την εβδομάδα, o Κουκ θα επισκεφθεί, επίσης, Bangalore και το Δελχί.
Πριν από την ολοκλήρωση του ταξιδιού to Σάββατο o CEO  της Apple  θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra για να συζητήσουν την απόφαση για το άνοιγμα των Apple Store καταστημάτων  και την απαγόρευση της πώλησης των αντιγράφων του iPhone.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !