Κατέβηκε από το AppStore η εφαρμογή του i0n1c (Stefan Esser)

0
Εδώ και λίγο καιρό ο  Stefan Esser, γνωστός με το ψευδώνυμο i0n1c είχε αναπτύξει μια καινούργια εφαρμογή την "System and Security Info" όπου εκτός των άλλων πληροφοριών  .......
που έδινε για την συσκευή που ήταν εγκατεστημένη όπως πληροφορίες για την Ram την κατάσταση της μπαταρίας του δίσκου και άλλα, μπορούσε να ανιχνεύσει αν υπήρχε εγκατεστημένο λογισμικό που έβλαπτε την συσκευή στέλνοντας στοιχεία σε απομακρυσμένους server.
Η εφαρμογή λόγο του δημιουργού της ήταν στις πρώτες θέσεις σχεδόν όλων των χωρών στο AppStore αφού της είχε γίνει μεγάλη διαφήμιση αλλά η Apple αποφάσισε να δώσει τέλος στην εφαρμογή και να την κατεβάσει.
Αρχικά ενημέρωσε τον δημιουργό πως χρησιμοποιεί εικονίδιο για την εφαρμογή κλεμμένο από άλλη αλλά όταν αλλάχτηκε το εικονίδιο και την έστειλε ξανά για έλεγχο η Apple αρνήθηκε λέγοντας πως παραβαίνει τους κανόνες τις εταιρίας.

Η εφαρμογή κόστιζε στα 2,99 ευρώ και όσοι την κατέβασαν μπορούν να συνεχίσουν να την χρησιμοποιούν αλλά δεν μπορεί να την βρει πλέον κάποιος για πρώτη φορά.
Όπως και να έχει ο προγραμματιστής i0n1c κατάφερε και μάζεψε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ένα άγνωστο μεν αλλά πολύ μεγάλο ποσό από την εφαρμογή του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !